کد ابزار لودینگ

ایران دانلود
فرهنگسرای اطلاعات


در این درس می خواهیم شما را با کلیات بخش Intelligence آشنا کنیم. همانگونه که در درس «کلیات گوگل آنالیتیکز» اشاره کردیم، برای رفتن به این بخش شما باید مسیری که در تصویر زیر نشان داده شده است را طی کنید به این صورت که ابتدا بر روی گزینه My Site و سپس بر روی گزینه Intelligence کلیک کنید.


توسط glassy



آخرین بخش Reports که در این دوره آموزشی به آن می پردازیم، محتوا یا Content است که شما می توانید تجزیه و تحلیل آمار وب سایت خود را براساس محتوایی که در آن قرار داده اید، مشاهده کنید. این بخش شامل ۷ قسمت می شود.


توسط glassy



یکی از مواردی که در بین صاحبان وب‌سایت ها بسیار پرطرفدار است، دانستن این نکته است که بازدیدکنندگان از چه طریقی وارد وب سایت آنها می شوند. این نکته زمانی بااهمیت تر می شود که شما یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید و بخواهید که در جذب مشتری در وب سایت های مختلف تبلیغ کنید چون با دانستن وب سایت هایی که بازدیدکننده بیشتری را به وب‌سایت شما می فرستند می توانید تبلیغات خود را هدفمندتر در فضای آنلاین قرار بدهید.


توسط glassy



در این درس به بخش های باقیمانده در قسمت Visitors می پردازیم که شامل Behavior و Technology و Social و موبایل است.


توسط glassy



در ادامه درس گذشته در این درس به بررسی بخش Demographics می پردازیم که در آن شما می توانید اطلاعات ارزشمندی از پراکندگی جغرافیایی بازدیدکنندگان خود بدست آورید.


توسط glassy



در درس گذشته با بخش های مختلف گوگل آنالیتیکز به صورت مختصر آشنا شدید. یکی از این بخش ها، بازدیدها (Visitors) است که برای راحتی کار از این پس تنها آن را Visitors می نامیم. بخش Visitors شامل ۶ زیر مجموعه است که هر یک از آنها اطلاعات گرانبهایی را در مورد بازدیدکنندگان وب سایت تان در اختیار شما قرار می دهند. در این درس و دو درس آینده به صورت مفصل به بیان ویژگی ها و کاربردهای هر یک از این بخش ها می پردازیم.


توسط glassy



در این دوره آموزشی شما با دو بخش اصلی گوگل آنالیتیکز یعنی داشبوردها (Dashboards) و سایت من (My Site) آشنا می شوید و آشنایی با دیگر بخش ها را بر عهده خودتان می گذاریم تا در صورت نیاز با کمی جستجو در اینترنت در مورد آنها اطلاعات کاملی را پیدا کنید. علت تمرکز بر روی این دو بخش نیز آن است که این دو بخش برای کاربران ایرانی پرکاربرد هستند.


توسط glassy



فرض کنید که می خواهید وضعیت بازدیدکنندگان وب سایت خود را از طریق ابزارهای وب سایت خود بسنجید؛ برای این کار شما باید یک سرور، مرکز داده ها و همچنین فضای کافی برای ذخیره کلیه اطلاعات بازدیدکنندگان خود در اختیار داشته باشید و علاوه بر آن به فرد یا افرادی متخصص نیاز دارید که این اطلاعات را تجزیه و تحلیل کنند. به همین دلیل این روش برای شما هزینه بر و وقت گیر است. اما با استفاده از گوگل آنالیتیکز شما تنها با وارد کردن یک کد جاوا اسکریپت (Java script) تمامی مراحل بالا را بر عهده سرورهای قدرتمند گوگل می گذارید.


توسط glassy



گوگل آنالیتیکز مانند یک دستگاه رادیولوژی است که هر آنچه در زیر پوست وب سایت شما می گذرد را به نمایش می گذارد. اما قبل از اینکه به سه نکته طلایی گوگل آنالیتیکز بپردازیم، بد نیست نگاهی گذار به اهمیت هدف در مدیریت یک وب سایت را داشته باشیم.


توسط glassy



اگر شما صاحب یک وب سایت و یا یک وبلاگ نویس باشید و یا از خوانندگان وبلاگ باشید، به طور قطع به شمارنده ای که تعداد بازدیدکنندگان کل، ماهانه، روزانه و... را نشان می دهد برخورد کرده اید. در فضای اینترنت هزاران ابزار آمارگیری برای وب سایت های مختلف وجود دارد که به شما آماری را می دهند، اما باید به این نکته دقت کنید که این آمار و اعداد را که از روش های مختلف جمع آوری کرده‌اید تنها یک مشت عدد هستند که بدون تجزیه و تحلیل ارزشی ندارند و با گذشت هر روز، آمار روز قبل را در سطل آشغال می ریزید!


توسط glassy



صفحات سایت
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : ایران دانلود